Isnin, 28 September 2009

HePi BeSdaY Mai

ahad mlm senayan bertarikh 27hb Sept bersamaan 8hb Syawal, aku telah dengan tak malunye join budak2 1st year ngan geng MPD lelain gi selebret besday sorang juniro sengaja diheja begini iaitu Mai nama sebenar tak ingat ngeh ngeh ngeh..sian ko Mai baru sampai dari sabah dah kne jalan kaki jejauh plak ke Ivory..sume ni idea Farah biro penajaan laa..nak sgt dtg Ivory..Sg.2 dekat tak nak..

criter banyak tak gune bai..cekidout terus bebeh :)






besday gurl, Mai single or available or not aku x tau




yani muke tak puas aty..kat belakang tapa ngah ngayat Tun s/u..lupekan je tapa..Tun tu xde perasaan pun..mang xde perasaan laa dye ni..heran aku.





juniro2 yg spotin n hapenin..tp sori laa hehe..eden tak ngafal lagi name2 korang..nnty abg apit bg list bley..??



ala Farah penajaan *ape laa name glemer dye ni x sedap betul* ni nyebok je..besday Mai laa, bukan ko..shuh shuhh..hehe




n finaly, the kek..sape sponsor ni??? biro penajaan dan keusahawanan ke????


hehe..

*pape pun selamat ulang tahun buat Mai..ke bape tah*

*semoga murah rezeki selalu n dipanjangkan umur ntk melakukan amal kebaekan okeh*

1 comments:

MiSS FaRaH berkata...

weh..xbaik..xde kna mengena pn..yg pasti bkn idea farah ek g ivory..
***femes jap ade gambar..hahha