Khamis, 18 Februari 2010

SweetBloodMemories

ladiess..sila amek tau yg aku ni penakut derma darah..so klu harap aku dermakan darah kat korang, heh kemsalam laa..

tapi aku dah lame berangan nk donate darah aku ni..byk kali berangan, byk kali dah try beranikan diri tp sampai je tmpt nak donate, terus kecut hehe..

pape pun, bebaru ni, akhirnyeee dpt gak aku menyedekahkan darah ni kat sape2 yg perlu..biarlah nak kate riak pun..xpe ni 1st timer so lantak laa..pasni buat senyap2 je hehe..nak share keterujaan ni.

thanx ana sbb encouragekan che wan..bulan 7 ni buat lg okai :)


dlm ati ada nebesss...


pam jgn x pam bro..laju2..


5 minit, penuh..giler cepat..akak doktor yg guide pun terpegun hahahaha..



sijil boleh nikah kahwin khas untuk aku..terbukti sihat n bebas HIV..so ladiesss??? hahaha..

byk hikmahnye, cth: aku baru tahu blood jenis B yg aku pakai selame ni..kebetulan tak ramai hari tu yg sespesis ngan aku, bekalan pun tak banyak kat spital gomen sana..kire bertuah gak la.

this is my sweetbloodmemoriess.

13 comments:

Tanpa Nama berkata...

poyo je..nyampah

Tanpa Nama berkata...

takde isu dah ke nak tulis?? patut la tutp blog one2many..dah jd cacamarba dah kot hidup

Tanpa Nama berkata...

gila publisiti murahan ler ni hehe..siaannn..

Tanpa Nama berkata...

blogger takde stand langsung!!!

Tanpa Nama berkata...

orang dengki mang macam tuh komen die..hahah lawakla tu pun nak dgki..x ske x payah bce laa..ni dok bke jugak..x paham aku

geng@usm berkata...

blog aku, suko ati aku laa bai..lu sakit ati sgt apehal???

isyaNIA berkata...

tu baru half pack...memang la kejap. lama2 dpt kasi yg full pack, baru thrill.hehe

geng@usm berkata...

hahaha..malu je Sya..mang pun kan baru je half ngee hehe..btw tenkiu cik doktor..sok nak donate saye buat ngn doktor je laa hehehe

isyaNIA berkata...

hehe boleh. saya amik 3 pack trus. ok??

em bagus tau derma darah ni. make it as your routine. mcm sy, every 3 months sy akan pergi derma.just pikir yg kite try buang toxin dlm bdn kite. no need to be scared. seriously, that one pack of blood, means a life for someone else.

nurul hasanah berkata...

waaaa..name ana ade dlm blog che wan la..terharunye..haha..da la 2, darah lak sme jenis..haha..
nnt bln 7 kte derma darah sesame lg ea..haha...

geng@usm berkata...

hahaha
tau xpe kan ana..cmne leh same lak..ana asal planet mane?? jupiter ke pluto??

xpe2 sok dah buat donation lg habaq kt che wan okai..

nk bg lebey sikit hehe

nurul hasanah berkata...

2 ar psl..
ntah cmne leyh sme lak..
tp bgus la, pasni if ana kurg drah, ana pggil la che wan..
haha..
ana asal dr planet yg sme ngn che wan la..jap2..tp kn..che wan dr planet mne ea??
haha..
ok2..
nnt ana nk derma drah ag, ana gtau che wan..huhu

waniFatin berkata...

Waa~
Sme la blood type kte..bgus!!
Psni dh tw da nk mnx kt spe if any case..=)