Rabu, 24 November 2010

contest :: kids & baby photo contest

Hoi hoi ni dah masuk tahap baru dah ni..klu kat korea, dah jadi perang heroin kesayangan aku dlm citer Jewel In The Palace harapnye jangan laa mati kena bom gak huhu kat sini pun dah ade bunge-bunge nak perang..perang ni lagi bahaye dan menensenkan..nak tak nak kena balas/jawab/attack balik..hadoi hadoi..

so aku sebagai blogawan yg budiman, aku pun sambutlah serangan tersebut..kali ni dtg dr org yg same gak -Cik Gadis Butterfly lagi??- haduiiilaaaa - skali lg siap laa hahahaha..aku letupkan jgk kondominium IK tu :p hehe...jap, perang ape ni bai??? Klu blogger mcm ni, xde perang lain sila ke blog one2many aku untuk merasai pengalaman perang politik melainkan perang tag je laa hehe..xpe la, mcm best gak ngeee hehee..so, cekidout bebeh!

Inilah kedurjanaan tersebut sbb dah ganggu aku nak sleeping handsome ha..ha..ha..dan ha


"kids & baby photo contest"

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya.
 http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.



Gambar di atas ialah banner entry contest ini.

 Dan ni plak gambar yg berjaye aku korek balik dr dlm khazanah folder aku sendiri..adik aku, Ainur Adawiyah ..


hehe..10 tahun lg mesti beliau malu tgk gambar ni..

Berikut hehe insan-insan malang yg aku nak durjanakan plak kehkehkeh..


Cik Gadis Butterfly?? Hehe cukup la tu..sian lak aku tgk sampai mate pun kuyu2 dah :p

4 comments:

ello berkata...

owh, ak tlah ditag oleh 3 org serentak tuk menda nih.. ohohhhhh...! t ak join ea.. :D

AmaT WaN berkata...

hahaha..xpe ko kan suke mende2 ginih... :D

Ainur Naseeha Roslan berkata...

contest? ni fest time kene tag tok contest lak..hurmmm..bleh gak nk consider tok join...tguu2..nk cari gmbr..hehee..

AmaT WaN berkata...

hehe caiyok doktor caiyok...sy pun 1st tym gak..xpe kite meriahkan je acara nih ok =)