Isnin, 19 April 2010

AriGaTo

Alhamdulillah..hepinye ari ni hehee..mekasih awak. Nak studi rajin-rajin mcm awak gak..mekasih bebanyak..arigato gozaimaste..

Bangun awal pagi, then siap2 pastu tunggu awak roger, pastu teman awak gi potosetat buku kat luar, pastu gi korek dwet awak kt cimb, pastu gi beli air tinge ngan halls, pastu lalu kat anjung kedai mahasiswa yang baru siap tu, pastu gi libry tapi saye kene patah balik gi kedai mahasiswa sbb awak tertinggal air (hmm..panas2 tgh ari tp saye epi sgt tau), pastu tgk awak tunggu saye dr jauh datang balik kat awak, pastu kite masuk libry, pastu kite bace paper dulu same2, pastu kite mule studi same2 sambil lawan saiko, pastu kite gi mkn kat cg tapi nasik lambat hidang pastu kite main ngan baby kat cg tu anak tokey kafe, pastu kite amek nasi same2 hee..pastu kite mkn same2, pastu kite gi amek buku yg awak potosetat pagi tadi tu, pastu kite lalu kat masjid tengok keta mini cooper kaler biru, pastu awak excited sgt ngan keta tu, awak puji-puji hehe..suke tgk, pastu kite balik desa..ehmm..what a sweet day today I got..mekasih awak..mekasih awak..mekasih awak..

Sangat menghepikan biler dpt same ngan awak selalu..mekasih awak..mekasih awak…

Pasni tinggal saye sorang kat sini.

Mesti doplohpatjam nampak awak je hmm…

[sedih]

Hepinyeeeeeeeeee hari ni hehe…kalau la buleh mati sekarang, saya ngan hepinye akan pergi sbb tak nak sedih-sedih lagi dah.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

mati?? ehh awk convert insurance kat canselori dlu hehehehe..

thebuszes berkata...

sblm nak mati...tobat dulu banyak2 yer...hehe